Advertisements

Photo source : quizagogo.com


This TV Shows trivia questions and answers will feature the most popular, fascinating, and most talked about TV shows ever!

Advertisements

If you’re a real fan of “Game of Thrones”, “Family Guy”,  and “Avatar”, then this quiz is your best spot to prove how much of a loyal fan you are. So hop on it!

Game of Thrones Trivia Questions and Answers

1. How many Great Houses are there in Westeros?
Answer: Nine.

2. What is the name of the powerful leader of the House Targaryen?
Answer: Daenerys.

3. What House was Catelyn from before she joined the House of Stark?
Answer: House Tully.

4. The Lords of Arbor are from what House?
Answer: House Redwyne.

5. What is the largest castle in Westeros?
Answer: Herrenhal.

6. What clan is referred to as the ‘horselords’?
Answer: Dothraki.

7. What is the House Lannister motto?
Answer: “Hear Me Roar.”

8. What House rules the Kingdom of Stormlands?
Answer: House Durrandon.

9. What House rules The Reach?
Answer: House Tyrell.

10. How old was Bronn when he first killed someone?
Answer: 12.

11. What castle does House Bolton call their home?
Answer: The Dreadfort castle.

12. How many named castles did the Night’s Watch control?
Answer: Seven.

13. Which House has the motto ‘Fire and Blood’?
Answer: House Targaryen.

14. Which House is the royal house of Westeros?
Answer: House Baratheon.

15. What was the largest battle in the War of the Five Kings?
Answer: Battle of the Blackwater.

16. What house rules Dorne?
Answer: House Martell.

See also  81 Interesting Batman Trivia Questions and Answers

17. Where was Daenerys Targaryen killed?
Answer: In the Iron Throne room.

Family Guy Trivia Questions and Answers

18. What is Griffin’s house address?
Answer: 31 Spooner Street.

19. Which character on the show went to Brown University?
Answer: Brian.

20. In which city is the show set in?
Answer: Quahog, Rhode Island.

21. Which Griffin child was born as a result of a broken condom?
Answer: Chris.

22. What is the name of the street where the Bundys live?
Answer: Jeopardy Lane.

23. What type of animal is Brian?
Answer: A dog.

24. Who is the Mayor of Quahog?
Answer: Mayor Adam West.

25. What Meg’s name on her birth certificate?
Answer: Megatron Griffin.

26. Who is the last child of the Griffins?
Answer: Stewie.

27. How many times did Opie win Employee of the Month?
Answer: Twenty times.

28. What are the names of Brian’s parents?
Answer: Biscuit and Coco.

“Married…With Children” Trivia Questions and Answers
29. What is the acronym for Al Bundy’s club?
Answer: NO MA’AM.

30. What is Al’s job?
Answer: Shoe salesman.

31. What is the name of NO MA’AM’s enemy club that is run by Marcy D’Arcy?
Answer: FANG.

Advertisements

32. What was the name of the Bundy’s first dog?
Answer: Buck.

33. What is the name of the mall where Al works?
Answer: New Market Mall.

34. Who is Peggy?
Answer: Al’s wife.

I Love Lucy Trivia Questions and Answers

35. What is Ricky’s Signature Song?
Answer: Babalu.

36. What is the name of the nightclub where Ricky worked at?
Answer: Tropicana Club.

See also  86 Fun Movie Trivia Questions and Answers

37. Who is Lucy married to?
Answer: Ricky Ricardo.

38. Who are the neighbors of the Ricardos?
Answer: Fred and Ethel Mertz.

39. Which university did Ricky attend?
Answer: University of Havana, Cuba.

40. How many children did Lucy and Ricky have on the show?
Answer: One.

41. Which American city do the Ricardos live in?
Answer: New York City.

“Everybody Loves Raymond” Trivia Questions and Answers
42. What is Ray’s surname?
Answer: Barone.

43. What are the names of Raymond’s parents?
Answer: Marie and Frank.

44. Who is the first person on the show to say the line, “Everybody Loves Raymond”?
Answer: Robert.

45. What comic book did Debra’s brother create?
Answer: Zombie Blood Chronicles.

46. In the “Halloween Candy” episode, what does Frank give out instead of candy?
Answer: Condoms.

47. What is Raymond’s job?
Answer: Sportswriter.

48. What did Raymond shove in his nose as a child?
Answer: Cocoa Puffs.

49. What did Debra and Raymond eat on their first date?
Answer: Lemon Chicken.

50. What is Robert Barone’s job?
Answer: Police Officer.

Avatar: The Last Airbender Trivia Questions and Answers

51. How many years was Aang imprisoned in the glacier?
Answer: 100.

52. What is Uncle Iroh’s favorite type of tea?
Answer: Ginseng Tea.

53. Which Avatar did Aang meet during the Winter Solstice?
Answer: Avatar Roku.

54. What name did Zukouse when he rescued Aang from prison?
Answer: The Blue Spirit.

55. Which Avatar was accused of murder on Avatar Day?
Answer: Avatar Kyoshi.

56. Who gave the order for Ozai’s firstborn son Zuko to be killed?
Answer: Fire Lord Azulon.

See also  61 Fun Sherlock Holmes Trivia Questions And Answers

57. What secret society is Iroh a member of?
Answer: The White Lotus.

58. Where do the Dai Li take people to get brainwashed?
Answer: Lake Laogai.

59. Who was the inventor of metal bending?
Answer: Toph.

60. What was the name of the Firebending from Zuko and Aang learned at the Sun Warrior Temple?
Answer: The Dancing Dragon.

61. What weapon does Sokka always carry around?
Answer: Boomerang.

Did you enjoy playing these Tv Shows trivia questions? Leave a comment below and share if you like the content. Please Check out 81 Fun Cartoon Trivia Questions and Answers  and 61 Interesting TV Shows Trivia Questions and Answers Part 1.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.