86 Fun Supernatural Trivia Questions and Answers


Supernatural Trivia Questions and Answers

Supernatural Photo Credit: m.letras.mus.br

Are you a fan of the “Supernatural” series and you think you know everything there is about the movie?  how much do you know about the show? Let us test your knowledge to see how much of a fan you are and the number of episodes you actually watched. Here are 86  interesting The Supernatural Trivia questions and answers. You may also discover some interesting details that you missed out in the movie after going through these trivia questions and

1. Trivia Question: What is the name of the character in Supernatural that plays the role of a hunter and a computer hacker?

Answer: Charlie

2. Trivia Question: Which season did Jo start hunting?

Answer: Season Two

3. Trivia Question: What kind of creature was Kate?

Answer: Werewolf

4. Trivia Question: What is the name of the angel that was given the responsibility of recording the word of God?

Answer: Metatron

5. Trivia Question: Charlie Bradbury’s first name is known as what?

Answer: Celeste

6. Trivia Question: What are the names of the two main characters of Supernatural?

Answer: Dean and Sam.

7. Trivia Question: In which season did Bobby Singer make his first appearance in the Supernatural series?

Answer: Season One

8. Trivia Question: Sam and Dean are from which city?

Answer: Kansas

9. Trivia Question: What type of business does Ellen Harvelle run?

Answer: A Bar

10. Trivia Question: The “Ruby” role was played by how many actors?

Answer: Two

11. Trivia Question: What type of creature is Castiel?

Answer: Angel

12. Trivia Question: Sam Winchester killed Madison because of what?

Answer: She was a Werewolf

13. Trivia Question: Lightbringer is often called what?

Answer: Lucifer

14. Trivia Question: What is the name of the person that had the knife that can kill demons?

Answer: Ruby

15. Trivia Question: What is the name of the demon that tortured Dean in Hell?

Answer: Alastair

16. Trivia Question: What color were Azazel’s eyes made of?

Answer: Yellow

17. Trivia Question: What is the name of the demon that was the last of the 66 seals?

Answer: Lilith

18. Trivia Question: What is the name of the character that Dean and Sam sew back together?

Answer: Abaddon

19. Trivia Question: What is the name of the antagonist that was killed in season six?

Answer: Eve

20. Trivia Question: In the Pilot episode, what is the name of the character that murdered Jessica?

Answer: Brady

21. Trivia Question: Crowley became the King of Hell in which season?

Answer: Season Five

22. Trivia Question: What was the official time of death of John in season two episode one?

Answer: 10:41 am.

23. Trivia Question: What was Dean’s favorite chore in the 20th episode of season two?

Answer: Mowing the Lawn.

24. Trivia Question: What are the three things that can slow down a Leviathan?

Answer: Decapitation, Borax, and Witchcraft.

25. Trivia Question: Sam was possessed by both demons and angels how many times?

Answer: Three times: once by an angel and twice by demons.

26. Trivia Question: What is the name of the funniest angel in the garrison according to Castiel?

Answer: Uriel

27. Trivia Question: Ghoul was murdered in what type of circumstances?

Answer: A Headshot

28. Trivia Question: Vetala was killed in what manner?

Answer: A Silver Knife to the Heart.

29. Trivia Question: Sam Winchester attended which college?

Answer: Stanford

30. Trivia Question: What is the name of the demon that killed Dean and Sam’s mother?

Answer: Azazel

In Spider-Man: Homecoming, where did Peter Parker rescue his classmates? Check out 50 Fun Marvel Trivia Questions and Answers

31. Trivia Question: True or False: Sam and Dean featured in every episode of the supernatural series?

Answer: True

32. Trivia Question: Which language does the angels in Supernatural speak?

Answer: Enochian

33. Trivia Question: Dean died how many times during the show?

Answer: Over 100 times

34. Trivia Question: Ellen Harvelle didn’t feature in season three of the show because of what?

Answer: It was due to a writer’s strike.

35. Trivia Question: What is the name of the character that offered the key of Solomon to Dean and Sam?

Answer: Bobby

36. Trivia Question: Dean was named after who?

Answer: He was named after his Grandmother, Deanna Campbell m

37. Trivia Question: Sam’s dog was named what?

Answer: Riot

38. Trivia Question: Castiel’s human host is called what?

Answer: Jimmy Novak

39. Trivia Question: What was the mystery behind Dean and Sam moving every week during their childhood?

Answer: Their Dad was hunting demons.

40. Trivia Question: What is the name of the character that Dean killed with the First Blade?

Answer: Abaddon

41. Trivia Question: What is the name of the monster Dean and Sam were hunting in season two episode two?

Answer: Rakshasa

42. Trivia Question: The show was supposed to be originally named what?

Answer: Unnatural

43. Trivia Question: What is the name of the Vampire that helped Dean escape purgatory?

Answer: Benny Lafitte

44. Trivia Question: What was the LSAT score of Sam in season one episode one?

Answer: 174

45. Trivia Question: What is the name of the episode that saw Dean and Sam witness the Trickster?

Answer: Tall Tales

46. Trivia Question: What is the name given to the cousin of a werewolf in ‘Supernatural’?

Answer: A Skinwalker

47. Trivia Question: What is the main goal of the family business?

Answer: The main aim of the family business is saving people and hunting things.

48. Trivia Question: Bobby Singer’s Rottweiler was named what?

Answer: Rumsfeld

49. Trivia Question: Which character does Dean meet first in his afterlife in season 15?

Answer: Bobby Singer

50. Trivia Question: Sam has been scared of what since his childhood?

Answer: Clowns

51. Trivia Question: What is the name of the angel that intended to restart the apocalypse after going to heaven in season six?

Answer: Raphael

52. Trivia Question: What is the name that Sam and Dean often use to find each other when they are separated?

Answer: Jim Rockford

53. Trivia Question: What is the name of the person that wanted to be Lucifer’s Queen in season eleven of the show?

Answer: Rowena

54. Trivia Question: Which character was solely responsible for the extinction of the original Men of Letters?

Answer: Abaddon

55. Trivia Question: Dean described Andy’s van with which word in season two episode five?

Answer: Magnificent

56. Trivia Question: What is the name of the flight that crashed at the beginning of season four episode one?

Answer: United Britannia Flight 2485.

57. Trivia Question: Demon Azazel did what to start a fight against humans?

Answer: He made babies drink their own blood.

58. Trivia Question: Amara is also called which other name?

Answer: Darkness

59. Trivia Question: Dean became what in the first episode of season two?

Answer: Reaper

60. Trivia Question: What is the name of the angel that used a human vessel called “Alfie” who worked at the Weiner Hut?

Answer: Samandriel

61. Trivia Question: Jared Palecki played the role of which character in the show?

Answer: Sam

62. Trivia Question: Mark Pellegrino played the role of which character?

Answer: Lucifer

63. Trivia Question: What is the name of the lady Dean lived with when Sam went to hell?

Answer: Lisa

64. Trivia Question: What is the name of the first thing you see the Colt kill?

Answer: Vampire

65. Trivia Question: Which episode did John Winchester die?

Answer: “In My Time of Dying” and “In the Beginning” only

66. Trivia Question: Dean was how many years old than Sam?

Answer: Four

67. Trivia Question: What is the name of the first monster that was featured in the season one episode titled “Faith”?

Answer: Rawhead

68. Trivia Question: Gordon’s last name is known as what?

Answer: Walker

69. Trivia Question: In which episode did Sam and Dean discover that angel Balthazar was selling Heaven’s weapon in exchange for human souls?

Answer: “The Third Man”.

70. Trivia Question: On which part of her body does Meg have a tattoo?

Answer: Left Shoulder

71. Trivia Question: What is the name of the creature that liked to suck the soul out of children?

Answer: Shtriga

72. Trivia Question: What is the name of the person that brought Castiel back from purgatory?

Answer: Naomi

73. Trivia Question: What were Dean and Sam trying to prevent from happening in season 4?

Answer: Lucifer’s rising

74. Trivia Question: Sam killed Gordon Walker in which episode?

Answer: “Fresh Blood”

75. Trivia Question: Sam’s birthday on the show falls on which date?

Answer: 2nd of May, 1983.

76. Trivia Question: What is the name of the two characters on the show that shared the same birthdate?

Answer: Dean and Jessica

77. Trivia Question: In which episode did Sam say this; “I’m a whole new level of freak!”?

Answer: “Metamorphosis”

78. Trivia Question: Abaddon is a subject of what?

Answer: A Knight of Hell

79. Trivia Question: True or False: Was Roy a hunter?

Answer: True

80. Trivia Question: What was the name of the first supernatural being seen in season six?

Answer: Djinn

81. Trivia Question: Which characters run the bar when the hunters go out?

Answer: Ellen and Jo

82. Trivia Question: The origins Colt was built in what year?

Answer: 1835

83. Trivia Question: What is the name of John Winchester’s psycho friend?

Answer: Missouri Mosley

84. Trivia Question: How old was Sam when his girlfriend died?

Answer: Twenty Two

85. Trivia Question: What is the name of the person that killed Gwen?

Answer: Dean

86. Trivia Question: What is the make of the character that killed Dean in the series “Supernatural”?

Answer: Hellhound

Check out 86 Fun Friends Trivia Question and Answers  or 101 General Knowledge Trivia Questions and Answers.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *